Help ons mee

Zelf meedoen!  

   
Natuurlijk kunt u ook praktisch de stichting helpen!

 

- Vacatures rondom Dronten

Regelmatig zijn er vacatures voor éénmalige of terugkerende taken van de stichting. Deze vacatures gaan om taken in de regio rondom Dronten.

We zoeken  op dit moment met name:

secretaris m/v
leden voor een op te richten actiecomité m/v
 

 

- Organiseer een actie (kan overal in Nederland!)

U kunt het werk van de stichting ook steunen door zelf een actie te organiseren waarmee u geld inzamelt ten bate van mensen die wonen in Pakistaanse sloppenwijken.

We zijn heel blij met alle particuliere acties die er al geweest zijn! Er zijn heel veel soorten acties te bedenken: rond verjaardagen, jubilea, enzovoort. Ook kunnen bedrijven, kerken, jeugdverenigingen, clubs, scholen en allerlei andere instellingen gezamenlijk een actie houden. Acties als sponsorlopen, auto's wassen, "Food for food" een maaltijd organiseren, iedereen van de jeugd en/of vrouwenvereniging kookt wat en de deelnemers betalen 15 euro voor een diner. Een gezeliige avond voor de gemeente en tegelijkertijd ook eten voor de armen in Pakistan.


Wat kan de stichting voor u doen?
De stichting kan speciale folders maken, een presentatie komen geven, zorgen voor collectebussen, een gezellige stand met Pakistaanse spullen, informatie en hapjes en nog veel meer. Er kan zelfs Pakistaanse muziek geregeld worden bijvoorbeeld op een avond ter afsluiting van een grote actie!


Al lezend een leuk idee gekregen? Wij zijn benieuwd naar uw reactie via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken !

 
 Terug

Laatst aangepast op maandag, 11 oktober 2010 02:15
 

Helpt u ook mee? ~ Bankrekeningnummer NL 82 RABO 123 921 317, Dronten ~ Stichting The Saviour's Welfare

Webdisign H.L.& J.R.

11 12 13 14 15 16 17 18 19 20