Welkom!

 

Stichting The Saviour's Welfare is een welzijnsorganisatie voor educatie en ontwikkelingswerk in sloppenwijken in de grote steden van Pakistan

In het bijzonder richt de stichting zich daarbij momenteel met name op de sloppenwijk ‘Khaliq Nagar’ in Lahore (in het Noord-Oosten van Pakistan).  In deze wijk zijn kansen op onderwijs, goede huisvesting en een gezond leven minimaal. Voor kinderen was er tot voor kort helemaal geen onderwijs en ouderen worden vaak vergeten. De stichting zet zich in om de levensomstandigheden van deze mensen te verbeteren.


In Lahore zijn op dit moment drie projecten gaande:


1. In de zomer van 2010 is er in de sloppenwijk o.a. met hulp van Impulsis, een initiatief van Edukans, ICCO en KerkInActie, een multifunctioneel wijkgebouw gebouwd. Het gebouw dat dient als school, naaicentrum, en kerk is dankzij hulp van velen bíjna af. Lees hier meer.

 

2. Pakistan zucht onder de last van de enorme watersnood. Ook in Lahore en omliggende dorpen geeft dit veel problemen. Ziekten als cholera en diarree is op dit moment een heel groot probleem. Er is gebrek aan schoon drinkwater, voedsel en medicijnen. Vanuit Lahore kwam deze maand een noodkreet op ons af. Dankzij de eerste giften is de eerste noodhulp is gestart. Een medisch team is vanaf 1 september actief. De behoefte aan voedsel is erg groot.  Helpt u ons ook mee? Maak  uw bijdrage over op bankrekeningnummer NL82 RABO 0123 9213 17  t.n.v. Stichting The Saviour's Welfare of via Giro 4567 van MAX Maakt Mogelijk, beide o.v.v. 'Noodhulp Pakistan'.

 

3. In het najaar van 2010 start een nieuw project, wat door de enorme watersnood van augustus nog eens éxtra noodzaak heeft gekregen. Naast het multifunctionele wijkgebouw is door Max Maakt Mogelijk grond aangekocht en zal een MAX Health & Old Fellowshipcentre gebouwd worden. Zorg voor ouderen kent men in Pakistan niet. Ook is er gebrek aan betaalbare zorg voor ouderen. Lees meer over dit nieuwe project.

Een enorm project waar ook uw steun voor nodig is. Houd daarvoor ook de site van Max Maakt Mogelijk in de gaten!

 

Onze kleine stichting kan via de inzet van vrijwilligers ervoor zorgen dat minimaal 95% van uw gift  op de juiste plek komt. Enige kosten die gemaakt worden zijn kleine bedragen voor PR-materiaal, maar door onze digitale nieuwsbrief proberen we ook die kosten tot een minimum te beperken. Bij grotere stichtingen is dit vaak slechts 75%. Dankzij uw hulp investeren we in een verbeterde levensomstandigheden van ruim 1000 gezinnen!

Terug

Laatst aangepast op donderdag, 26 november 2015 14:35
 

Helpt u ook mee? ~ Bankrekeningnummer NL 82 RABO 123 921 317, Dronten ~ Stichting The Saviour's Welfare

Webdisign H.L.& J.R.

11 12 13 14 15 16 17 18 19 20